Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avenging the Throne

Avenging the Throne

17/04/2022 | Flixfilm

Avenging the Throne på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1300-hundredtallet søger fem udmattede soldater på vej hjem fra krig ly på Malta, men i stedet må de kæmpe for at overleve.

Avenging the Throne havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Avenging the Throne på YouTube.Se Avenging the Throne på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Avenging the Throne ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avenging the Throne stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Avenging the Throne, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Avenging the Throne er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar