Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Avicii: True Stories

Avicii: True Stories

31/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Avicii: True Stories på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Levan Tsikurishvili
Skuespillere: Salem Al Fakir, Avicii, Johan Bjerkelund, Aloe Blacc
Spilletid: 97 min
Land: Sweden, Netherlands
Sprog: English, Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Følg Tim Bergling, aka Avicii, på sin vej mod toppen af musikbranchen, fra svensk teenager til den kreative hjerne bag hits som Wake Me Up, You Make Me og mange andre.


Se Avicii: True Stories på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Avicii: True Stories havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Avicii: True Stories ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Avicii: True Stories herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Avicii: True Stories er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Avicii: True Stories stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar