Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Awake, A Dream From Standing Rock

Awake, A Dream From Standing Rock

01/08/2017 | Flixfilm

Se Awake, A Dream From Standing Rock på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Myron Dewey, Josh Fox, James Spione
Skuespillere: Autumn DePoe-Hughes
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Under global bevågenhed leder stammen Standing Rock Sioux en fredelig demonstration mod en olieledning, der truer med at ødelægge drikkevandet for millioner af mennesker.


Se Awake, A Dream From Standing Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAwake, A Dream From Standing Rock havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Awake, A Dream From Standing Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Awake, A Dream From Standing Rock herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Awake, A Dream From Standing Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awake, A Dream From Standing Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar