Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Awake, A Dream From Standing Rock

Awake, A Dream From Standing Rock

01/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Awake, A Dream From Standing Rock på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Myron Dewey, Josh Fox, James Spione
Skuespillere: Autumn DePoe-Hughes
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Under global bevågenhed leder stammen Standing Rock Sioux en fredelig demonstration mod en olieledning, der truer med at ødelægge drikkevandet for millioner af mennesker.


Se Awake, A Dream From Standing Rock på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Awake, A Dream From Standing Rock havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Awake, A Dream From Standing Rock ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Awake, A Dream From Standing Rock herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Awake, A Dream From Standing Rock er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awake, A Dream From Standing Rock stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar