Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Awake: The Million Dollar Game

Awake: The Million Dollar Game

14/06/2019 | Flixfilm

Se Awake: The Million Dollar Game på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Davis
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Deltagerne i dette program sover ikke i 24 timer og tumler gennem en række mærkelige og almindelige udfordringer i kampen for at vinde 1 million dollars.Se Awake: The Million Dollar Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Awake: The Million Dollar Game:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Awake: The Million Dollar Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar