Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Awake: The Million Dollar Game

Awake: The Million Dollar Game

14/06/2019 | Flixfilm

Awake: The Million Dollar Game på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: James Davis, Russell Rope, Hayley Seat
Spilletid: 41 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Deltagerne i dette program sover ikke i 24 timer og tumler gennem en række mærkelige og almindelige udfordringer i kampen for at vinde 1 million dollars.

Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Awake: The Million Dollar Game på YouTube.Se Awake: The Million Dollar Game på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Awake: The Million Dollar Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Awake: The Million Dollar Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar