Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Awake: The Million Dollar Game

Awake: The Million Dollar Game

14/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Awake: The Million Dollar Game på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Deltagerne i dette program sover ikke i 24 timer og tumler gennem en række mærkelige og almindelige udfordringer i kampen for at vinde 1 million dollars.


Se Awake: The Million Dollar Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Awake: The Million Dollar Game herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Awake: The Million Dollar Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awake: The Million Dollar Game (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar