Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Awake

09/06/2021 | Flixfilm

Se Awake på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Mark Raso
Skuespillere: Gina Rodriguez, Ariana Greenblatt, Lucius Hoyos
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, Greek, Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter en global begivenhed fjerner menneskehedens evne til at sove, kæmper en ekssoldat for at redde sin familie, mens hendes sind og samfundet er på vej mod kaos.

Awake havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Awake på NetflixAnmeldelse: Awake

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Awake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Awake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Awake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Awake

 1. Uffe Rasmussen - kl. 14:21, 09-06-2021:

  Hej Flixfilm.dk!

  Forvirringen er vist (mere end) total …

  Illustrationen er fra filmen, det handler om, instrueret af Mark Raso.

  Data i faktaboksen vedrører – når der ikke “lige” står “N/A” – en kommende film med samme titel (*og* år, 2021). Som det nævnes, instrueres den af Christian Caputo.

  Og endelig er handlingsreferatet hentet fra en helt tredje film, Tragic Jungle / Tragisk jungle / Selva trágica, der også har Netflix-premiere i dag, ons. 9.6.2021.

  Bedste hilsner fra Uffe

 2. Flixfilm - kl. 14:26, 09-06-2021:

  Hej Uffe,

  Du har helt ret. Det ser ud til at der er noget galt i maskinrummet. Vi får kigget på det. Tak for heads up!

  Skriv kommentar