Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Awakenings

Awakenings

01/09/2020 | Flixfilm

Se Awakenings på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Penny Marshall
Skuespillere: Robert De Niro, Robin Williams, Julie Kavner, Ruth Nelson
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Da en neurolog eksperimenterer med et stof på en katatonisk patient, må patienten nu vænne sig til livet som voksen, da han vågner efter 30 år i koma.

Awakenings havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Awakenings på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Awakenings ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Awakenings er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Awakenings stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar