Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Away’ droppet efter en sæson

‘Away’ droppet efter en sæson

20/10/2020 | Flixfilm

Away droppet efter en saesonStreamingtjenesten Netflix har besluttet, at ‘Away’ har været på sit sidste rumeventyr og serien lægges dermed i graven efter blot en enkelt sæson.

Det bekræfter Netflix overfor det amerikanske medie Deadline.

Første sæson havde premiere den 4. september og aflysningen annonceres således lidt over en måned efter at serien landede på streamingtjenesten.

Netflix oplysninger ingen begrundelse for aflysningen, men streamingtjenesten opererer med en cost/benefit-model, hvor de ser på om produktionsomkostninger kan stå til mål overfor seertal. Selvom serien var relativt populær ved premieren og lå øverst på toplisterne i ugerne efter, så kunne seertallene altså ikke overgå omkostningerne det kostede at lave sci-fi-serien.

‘Away’ er et følelsesladet og spændende drama, der fejrer de utrolige fremskridt mennesker kan opnå og skildrer de personlige ofre, der skal til undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i december

Mens den amerikanske astronaut Emma Green (Hilary Swank) forbereder sig på at lede en international besætning på den første mission til Mars, forsøger hun at forene sig med sin beslutning om at efterlade sin mand (Josh Charles) og teenagedatter (Talitha Bateman), på et tidspunkt hvor de har allermest brug for hende.

Serien er skabt af den visionære hjerne bag ‘Friday Night Lights’ og ‘Parenthood’, Jason Katims, og produceres af Jessica Goldberg, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick og Hilary Swank.

Selvom der ikke kommer flere afsnit af ‘Away’ vil det fortsat være muligt at streame serien på Netflix.

Se ‘Away‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar