Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Away

04/09/2020 | Flixfilm

Se Away på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Talitha Eliana Bateman, Josh Charles, Ato Essandoh, Adam Irigoyen
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Emma Green efterlader mand og datter på Jorden, da hun bliver leder af en international besætning af astronauter, som drager ud på en farlig 3-årig mission til Mars.


Se Away på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Away (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Away (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Away:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Away er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Away (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar