Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Axone

11/06/2020 | Flixfilm

Se Axone på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nicholas Kharkongor
Skuespillere: Sayani Gupta, Lin Laishram, Jimpa Bhutia, Tenzing Dalha
Spilletid: 104 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I Delhi tilbereder venner fra Nordøstindien en stærkt krydret delikatesse til en bryllupsfest − med konflikter og morskab i forhold til deres uvante naboer til følge.

Axone havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Axone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Axone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Axone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Axone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Axone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar