Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ¡Ay, mi madre!

¡Ay, mi madre!

19/07/2019 | Flixfilm

¡Ay, mi madre! på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Frank Ariza, Rafa Montesinos
Skuespillere: Estefanía de los Santos, Secun de la Rosa, Terele Pávez
Spilletid: 84 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Da hendes mor, som hun ikke har haft kontakt med længe, pludselig dør, må hun følge de sære instruktioner i testamentet for at få fingrene i den store arv.Se ¡Ay, mi madre! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

¡Ay, mi madre! havde premiere på Netflix Danmark den 19. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til ¡Ay, mi madre! på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om ¡Ay, mi madre! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ¡Ay, mi madre! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame ¡Ay, mi madre!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til ¡Ay, mi madre! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar