Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ayahuasca: Vine of the Soul

Ayahuasca: Vine of the Soul

24/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Ayahuasca: Vine of the Soul på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Adventure
Instruktør: Richard Meech
Skuespillere: Guillermo Arévalo, Gabor Mate, Dennis J. McKenna, Kenneth Tupper
Spilletid: 52 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Kan en hellig plantemedicin fra Amazonjunglen helbrede vores sind og sjæl? Denne dokumentar udforsker ayahuasca-teens positive og mulige negative påvirkning.


Se Ayahuasca: Vine of the Soul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ayahuasca: Vine of the Soul havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ayahuasca: Vine of the Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ayahuasca: Vine of the Soul herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ayahuasca: Vine of the Soul er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ayahuasca: Vine of the Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar