Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ayahuasca: Vine of the Soul

Ayahuasca: Vine of the Soul

24/06/2014 | Flixfilm

Ayahuasca: Vine of the Soul på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary, Adventure
Instruktion: Richard Meech
Skuespillere: Guillermo Arévalo, Gabor Maté, Dennis J. McKenna
Spilletid: 52 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Kan en hellig plantemedicin fra Amazonjunglen helbrede vores sind og sjæl? Denne dokumentar udforsker ayahuasca-teens positive og mulige negative påvirkning.

Ayahuasca: Vine of the Soul havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ayahuasca: Vine of the Soul på YouTube.Se Ayahuasca: Vine of the Soul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ayahuasca: Vine of the Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ayahuasca: Vine of the Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ayahuasca: Vine of the Soul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ayahuasca: Vine of the Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar