Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ayahuasca: Vine of the Soul

Ayahuasca: Vine of the Soul

24/06/2014 | Flixfilm

Se Ayahuasca: Vine of the Soul på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Adventure
Instruktør: Richard Meech
Skuespillere: Guillermo Arévalo, Gabor Mate, Dennis J. McKenna, Kenneth Tupper
Spilletid: 52 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Kan en hellig plantemedicin fra Amazonjunglen helbrede vores sind og sjæl? Denne dokumentar udforsker ayahuasca-teens positive og mulige negative påvirkning.


Se Ayahuasca: Vine of the Soul på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAyahuasca: Vine of the Soul havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ayahuasca: Vine of the Soul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ayahuasca: Vine of the Soul herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ayahuasca: Vine of the Soul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ayahuasca: Vine of the Soul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar