Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Azali

07/02/2020 | Flixfilm

Azali på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Kwabena Gyansah
Skuespillere: Asana Alhassan, Akofa Edjeani Asiedu, Adjetey Anang
Spilletid: 92 min
Land: Ghana
Sprog: Akan
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En pige på 14 år, der er blevet sendt væk for at undgå et arrangeret ægteskab, begynder et forfærdeligt liv som fattig sexarbejder i Accras slumkvarter.

Azali havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Azali på YouTube.Se Azali på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Azali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Azali, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Azali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Azali

  1. Sanne - kl. 21:26, 12-02-2020:

    Både Azali og nu også french toast havde jeg glædet mig til at se, men de er stadig ikke tilgængelige? Hvad er årsagen til det?

Skriv kommentar