Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Azali

07/02/2020 | Flixfilm

Se Azali på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Kwabena Gyansah
Skuespillere: Ama K. Abebrese, Asana Alhassan, Adjetey Anang, Akofa Edjeani Asiedu
Spilletid: 92 min
Land: Ghana
Sprog: Akan
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En pige på 14 år, der er blevet sendt væk for at undgå et arrangeret ægteskab, begynder et forfærdeligt liv som fattig sexarbejder i Accras slumkvarter.


Se Azali på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAzali havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Azali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Azali herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Azali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Azali

  1. Sanne - kl. 21:26, 12-02-2020:

    Både Azali og nu også french toast havde jeg glædet mig til at se, men de er stadig ikke tilgængelige? Hvad er årsagen til det?

    Skriv kommentar