Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Azali

07/02/2020 | Flixfilm

Se Azali på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Kwabena Gyansah
Skuespillere: Asana Alhassan, Adjetey Anang, Peter Ritchie, Ama K. Abebrese
Spilletid: 92 min
Land: Ghana
Sprog: Akan
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En pige på 14 år, der er blevet sendt væk for at undgå et arrangeret ægteskab, begynder et forfærdeligt liv som fattig sexarbejder i Accras slumkvarter.

Azali havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Azali på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Azali ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azali stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Azali, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Azali er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Azali

  1. Sanne - kl. 21:26, 12-02-2020:

    Både Azali og nu også french toast havde jeg glædet mig til at se, men de er stadig ikke tilgængelige? Hvad er årsagen til det?

    Skriv kommentar