Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Azcárate: No Holds Barred

Azcárate: No Holds Barred

29/12/2021 | Flixfilm

Azcárate: No Holds Barred på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den colombianske skuespillerinde og komiker Alejandra Azcárete blander standupcomedy og talkshow i et format der giver masser af grin og reflektioner over alder og sex.Se Azcárate: No Holds Barred på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Azcárate: No Holds Barred (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Azcárate: No Holds Barred på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Azcárate: No Holds Barred (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azcárate: No Holds Barred (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Azcárate: No Holds Barred, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Azcárate: No Holds Barred er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar