Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Azhar

31/03/2017 | Flixfilm

Se Azhar på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: Anthony D'Souza
Skuespillere: Emraan Hashmi, Nargis Fakhri, Prachi Desai, Lara Dutta
Spilletid: 130 min
Land: India
Sprog: Hindi, Urdu
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Denne film følger cricketspilleren Mohammad Azharuddins omtumlede liv og karriere, da han stod i spidsen for Indiens landshold i 1990'erne.


Se Azhar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAzhar havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Azhar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Azhar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Azhar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azhar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar