Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aziz Ansari: Buried Alive

Aziz Ansari: Buried Alive

03/11/2013 | Flixfilm

Se Aziz Ansari: Buried Alive på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Will Lovelace, Dylan Southern
Skuespillere: Aziz Ansari
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Standupkomikeren Aziz Ansari skaber overskrifter med sin tredje comedy-special, hvor han deler sine vildt underholdende synspunkter på bekymringer om voksenlivet, spædbørn, ægteskab m.m.


Se Aziz Ansari: Buried Alive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAziz Ansari: Buried Alive havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aziz Ansari: Buried Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aziz Ansari: Buried Alive herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aziz Ansari: Buried Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aziz Ansari: Buried Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar