Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Aziz Ansari laver ny komedieserie til Netflix

Aziz Ansari laver ny komedieserie til Netflix

23/04/2015 | Flixfilm

Den amerikanske komiker og skuespiller Aziz Ansari får nu sin egen komedieserie på 10 episoder på streamingtjenesten Netflix. Det skriver Netflix i en streamingtjeneste.

Aziz Ansari, som nok er bedst kendt for sin rolle i komedieserien Parks & Recreation og sine utallige comedy-shows, har både været med til at skabe den kommende serie og vil samtidig have hovedrollen. Serien, der endnu ikke har fået noget navn, kommer til at stille skarpt på Aziz eget liv og hans problemer med dating og kærlighedsforhold.

Produktionen af serien er i øjeblikket i gang i New York og blandt de øvrige medvirkende finder man H. Jon Benjamin (Archer, Bob’s Burgers), Lena Waithe (The Comeback) og Eric Wareheim fra comedy-duoen Tim & Eric. Serien gæstes i øvrigt af Claire Danes, som kendes fra den populære krimiserie Homeland.

LÆS OGSÅ   'Toscana' - Ny Netflix-film med Anders Matthesen

Aziz Ansari har tidligere leveret to eksklusive stand-up shows til Netflix; Buried Alive og Live At Madison Square Garden, hvoraf sidstenævnte havde premiere på Netflix så sendt som i marts. Begge comedy shows kan findes på Netflix Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke blevet annonceret hvornår serien med Aziz Ansari får premiere på Netflix.
Skriv kommentar