Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden

Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden

06/03/2015 | Flixfilm

Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Spike Jonze
Skuespillere: Aziz Ansari
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Standupkomikeren og tv-stjernen Aziz Ansari giver os sine skarpe og vittige bemærkninger om immigranter, forhold og fødevareindustrien.

Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden på YouTube.Se Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar