Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden

06/03/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Will Lovelace, Dylan Southern
Skuespillere: Aziz Ansari
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.3

Resumé: Standupkomikeren og tv-stjernen Aziz Ansari giver os sine skarpe og vittige bemærkninger om immigranter, forhold og fødevareindustrien.


Se Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden herunder:Fra premieredatoen (6. marts, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Aziz Ansari – Live at Madison Square Garden stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar