Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aziz Ansari: Nightclub Comedian

Aziz Ansari: Nightclub Comedian

25/01/2022 | Flixfilm

Aziz Ansari: Nightclub Comedian på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy
Instruktion: Aziz Ansari
Skuespillere: Aziz Ansari, Phil Hanley
Spilletid: 38S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter endnu et år med nedlukninger går Aziz på scenen for at tage pandemilivet, isolation, vacciner, smartphones og kendissers bijobs under sin kærlige behandling.

Aziz Ansari: Nightclub Comedian havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aziz Ansari: Nightclub Comedian på YouTube.Se Aziz Ansari: Nightclub Comedian på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Aziz Ansari: Nightclub Comedian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aziz Ansari: Nightclub Comedian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aziz Ansari: Nightclub Comedian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aziz Ansari: Nightclub Comedian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar