Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aziz Ansari: Right Now

Aziz Ansari: Right Now

09/07/2019 | Flixfilm

Aziz Ansari: Right Now på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Spike Jonze
Skuespillere: Aziz Ansari
Spilletid: 65 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I en comedy-special instrueret af Spike Jonze giver Aziz Ansari sit meget personlige og morsomme syn på familie, på det at være politisk korrekt og på det sociale klima.

Aziz Ansari: Right Now havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aziz Ansari: Right Now på YouTube.Se Aziz Ansari: Right Now på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aziz Ansari: Right Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aziz Ansari: Right Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aziz Ansari: Right Now, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aziz Ansari: Right Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar