Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aziz Ansari: Right Now

Aziz Ansari: Right Now

09/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Aziz Ansari: Right Now på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Spike Jonze
Skuespillere: Aziz Ansari
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: I en comedy-special instrueret af Spike Jonze giver Aziz Ansari sit meget personlige og morsomme syn på familie, på det at være politisk korrekt og på det sociale klima.


Se Aziz Ansari: Right Now på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aziz Ansari: Right Now havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aziz Ansari: Right Now ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Aziz Ansari: Right Now herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aziz Ansari: Right Now er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aziz Ansari: Right Now stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar