Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Azzurri – Road to Wembley

Azzurri – Road to Wembley

24/11/2021 | Flixfilm

Se Azzurri – Road to Wembley på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar følger det italienske fodboldlandsholds vej til sejr ved EM 2020 – hele vejen til spændende finale mod England.

Azzurri – Road to Wembley havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Azzurri – Road to Wembley på YouTube.Se Azzurri – Road to Wembley på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Azzurri – Road to Wembley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azzurri – Road to Wembley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Azzurri – Road to Wembley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Azzurri – Road to Wembley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar