Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Azzurri – Road to Wembley

Azzurri – Road to Wembley

24/11/2021 | Flixfilm

Azzurri – Road to Wembley på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Manuele Mandolesi
Skuespillere: Nicolò Barella, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini
Spilletid: 61 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar følger det italienske fodboldlandsholds vej til sejr ved EM 2020 – hele vejen til spændende finale mod England.

Azzurri – Road to Wembley havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Azzurri – Road to Wembley på YouTube.Se Azzurri – Road to Wembley på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Azzurri – Road to Wembley ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Azzurri – Road to Wembley stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Azzurri – Road to Wembley, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Azzurri – Road to Wembley er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar