Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » B: The Beginning

B: The Beginning

02/03/2018 | Flixfilm

Se B: The Beginning på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hiroaki Hirata, Hiroki Touchi, Asami Seto, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den geniale efterforsker Keith Flick vender tilbage til politiet, netop som seriemorderen B dukker op. Den gådefulde Koku er enten en allieret – eller en mistænkt.


Se B: The Beginning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkB: The Beginning (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om B: The Beginning (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til B: The Beginning herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til B: The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at B: The Beginning (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar