Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » B: The Beginning

B: The Beginning

18/03/2021 | Flixfilm

B: The Beginning på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hiroaki Hirata, Hiroki Touchi, Asami Seto
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den geniale efterforsker Keith Flick vender tilbage til politiet, netop som seriemorderen B dukker op. Den gådefulde Koku er enten en allieret – eller en mistænkt.

B: The Beginning (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til B: The Beginning på YouTube.Se B: The Beginning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om B: The Beginning (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at B: The Beginning (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame B: The Beginning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til B: The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar