Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » B: The Beginning

B: The Beginning

02/03/2018 | Ingen kommentarer

Se B: The Beginning på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Crime, Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hiroaki Hirata, Hiroki Touchi, Asami Seto, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Den geniale efterforsker Keith Flick vender tilbage til politiet, netop som seriemorderen B dukker op. Den gådefulde Koku er enten en allieret – eller en mistænkt.


Se B: The Beginning på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


B: The Beginning (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om B: The Beginning (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til B: The Beginning herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til B: The Beginning er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at B: The Beginning (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar