Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baadasssss!

Baadasssss!

15/12/2013 | Flixfilm

Se Baadasssss! på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Mario Van Peebles
Skuespillere: Mario Van Peebles, Joy Bryant, T.K. Carter, Terry Crews
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Mario Van Peebles ærer sin far, Melvin, ved at spille ham i denne beretning om, hvordan den berømte instruktør lavede Sweet Sweetback's Baadasssss Song.


Se Baadasssss! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBaadasssss! havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baadasssss! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baadasssss! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baadasssss! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baadasssss! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar