Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Båden på græsset

Båden på græsset

26/08/2021 | Flixfilm

Båden på græsset på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To venner, den ene er rig, den anden fattig, bygger en båd sammen – men deres projekt og venskab bliver udfordret af deres interesse for den samme kvinde.

Båden på græsset havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Båden på græsset på YouTube.Se Båden på græsset på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Båden på græsset ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Båden på græsset stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Båden på græsset, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Båden på græsset er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar