Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baba

01/07/2016 | Flixfilm

Se Baba på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Action, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Suresh Krishna
Skuespillere: Rajinikanth, Manisha Koirala, Sanghavi, Goundamani
Spilletid: 179 min
Land: India
Sprog: Tamil, Telugu
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: I dette visuelt fængslende drama ser en musiker tilbage på sit liv og det smertefulde valg, hans mor traf, da hun kun kunne brødføde den ene af sine tvillingesønner.


Se Baba på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBaba havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baba ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baba herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baba er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baba stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar