Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babamın Ceketi

Babamın Ceketi

09/04/2020 | Flixfilm

Se Babamın Ceketi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en arbejdsløs mand bliver presset til at gifte sig i al hast, må han finde en måde at betale for sit bryllup på – koste hvad det vil.Se Babamın Ceketi på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Babamın Ceketi havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Babamın Ceketi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Babamın Ceketi:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Babamın Ceketi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babamın Ceketi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar