Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babar and the Adventures of Badou

Babar and the Adventures of Badou

01/05/2019 | Flixfilm

Babar and the Adventures of Badou på Netflix

Produktionsår: 2010–
Genre: Animation, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gordon Pinsent, Dallas Jokic, Samantha Weinstein
Spilletid: 11 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Den otteårige Badou bor på paladset, hvor han har det sjovt, løser mysterier og hjælper sin bedstefar Babar med at beskytte riget fra den onde Crocodylus.Se Babar and the Adventures of Badou på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Babar and the Adventures of Badou (Babar & Badous eventyr) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Babar and the Adventures of Badou på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Babar and the Adventures of Badou (Babar & Badous eventyr) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babar and the Adventures of Badou (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Babar and the Adventures of Badou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Babar and the Adventures of Badou (Babar & Badous eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar