Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babar and the Adventures of Badou

Babar and the Adventures of Badou

01/05/2019 | Flixfilm

Se Babar and the Adventures of Badou på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gordon Pinsent, Dallas Jokic, Samantha Weinstein, Dwayne Hill
Spilletid: 11 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den otteårige Badou bor på paladset, hvor han har det sjovt, løser mysterier og hjælper sin bedstefar Babar med at beskytte riget fra den onde Crocodylus.

Babar and the Adventures of Badou (Babar & Badous eventyr) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Babar and the Adventures of Badou på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Babar and the Adventures of Badou (Babar & Badous eventyr) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babar and the Adventures of Badou (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Babar and the Adventures of Badou, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Babar and the Adventures of Badou (Babar & Badous eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar