Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babas biler

Babas biler

04/03/2015 | Flixfilm

Se Babas biler på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mand tager et job som biltyv for at tilbagebetale en gæld uden at indse, at bilen tilhører en russisk gangster.


Se Babas biler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBabas biler havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Babas biler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Babas biler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Babas biler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babas biler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar