Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Babe

10/04/2020 | Flixfilm

Se Babe på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Chris Noonan
Skuespillere: Christine Cavanaugh, Miriam Margolyes, Danny Mann, Hugo Weaving
Spilletid: 91 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Instruktøren Chris Noonans beretning om den kloge gris Babes kamp for at passe ind og blive en førsteklasses fårehyrde vandt både publikums og kritikernes hjerter.

Babe (Den kække gris) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Babe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Babe (Den kække gris) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Babe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Babe (Den kække gris) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar