Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babies Behind Bars

Babies Behind Bars

02/03/2017 | Flixfilm

Se Babies Behind Bars på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Amanda Richardson
Skuespillere: Lesley Sharp, Bobi Brush, Mary Bullock, Patty Camp
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Følg de indsattes følelsesbetonede oplevelser, når de føder bag tremmer og får tilladelse til at bo med deres nyfødte i en barselsfløj i fængslet.


Se Babies Behind Bars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBabies Behind Bars (Børn bag tremmer) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Babies Behind Bars (Børn bag tremmer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Babies Behind Bars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Babies Behind Bars (Børn bag tremmer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babies Behind Bars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar