Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Ballroom

Baby Ballroom

06/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Baby Ballroom på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kim Hillyard, Jane Bullock, Warren Bullock
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Træd ind i den nådesløse verden af selskabsdans for børn, hvor ambitiøse trænere, stolte forældre og kortbenede deltagere valser for at vinde.


Se Baby Ballroom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Baby Ballroom (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baby Ballroom (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baby Ballroom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baby Ballroom er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Ballroom (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar