Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Ballroom

Baby Ballroom

06/06/2019 | Flixfilm

Baby Ballroom på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Hillyard, Warren Bullock, Jane Bullock
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Træd ind i den nådesløse verden af selskabsdans for børn, hvor ambitiøse trænere, stolte forældre og kortbenede deltagere valser for at vinde.

Baby Ballroom (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby Ballroom på YouTube.Se Baby Ballroom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby Ballroom (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Ballroom (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Ballroom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Ballroom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar