Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Blood

Baby Blood

03/11/2021 | Flixfilm

Baby Blood på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Horror
Instruktion: Alain Robak
Skuespillere: Emmanuelle Escourrou, Christian Sinniger, Jean-François Gallotte
Spilletid: 88 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En gravid cirkusartist må dræbe for at nære sit foster, som er blevet vært for en glubsk parasit, der lever af menneskeblod.Se Baby Blood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Baby Blood havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby Blood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Baby Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar