Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Boom

Baby Boom

22/01/2015 | Flixfilm

Baby Boom på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Charles Shyer
Skuespillere: Diane Keaton, Sam Shepard, Harold Ramis
Spilletid: 110 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Denne herlige komedie har Diane Keaton i hovedrollen som karrierekvinden, der gør krav på sin arv fra en fjern slægtning, og opdager, at det er en baby.

Baby Boom havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby Boom på YouTube.Se Baby Boom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby Boom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Boom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Boom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Boom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar