Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Baby Boy

Baby Boy

01/06/2023 | Flixfilm

Baby Boy på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktion: John Singleton
Skuespillere: Alexsandra Wright, Tyrese Gibson, Taraji P. Henson
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Jody er en 20-årig arbejdsløs afroamerikaner, som bor hos sin mor, selvom han selv er far. Ud over kæresten Yvette har han også et nyt forhold kørende.Se Baby Boy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Baby Boy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby Boy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Baby Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar