Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baby Boy

01/07/2018 | Flixfilm

Se Baby Boy på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Tyrese Gibson, Taraji P. Henson, Omar Gooding, Tamara LaSeon Bass
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Jody er en 20-årig arbejdsløs afroamerikaner, som bor hos sin mor, selvom han selv er far. Ud over kæresten Yvette har han også et nyt forhold kørende.


Se Baby Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBaby Boy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baby Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baby Boy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baby Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar