Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baby Boy

01/07/2018 | Flixfilm

Se Baby Boy på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Tyrese Gibson, Taraji P. Henson, Omar Gooding, Tamara Bass
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Jody er en 20-årig arbejdsløs afroamerikaner, som bor hos sin mor, selvom han selv er far. Ud over kæresten Yvette har han også et nyt forhold kørende.

Baby Boy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Baby Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar