Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Daddy

Baby Daddy

01/01/2016 | Flixfilm

Se Baby Daddy på Netflix

Indspilningsår: 2012–2017
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Ben bliver helt uventet far, da hans ekskæreste afleverer en baby. Med hjælp fra venner og familie vokser han med opgaven og vænner sig til rollen som far.

Baby Daddy havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Baby Daddy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby Daddy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Daddy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Daddy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Daddy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.4 kommentarer til Baby Daddy

 1. Isabella - kl. 22:57, 13-03-2016:

  Hej HVORNÅR KOMMER SEASON 3 AF BABY DADDY???!!!!?!!?!?!
  Jeg håber virkelig det er snart!!

 2. Josephine - kl. 21:59, 09-04-2016:

  Baby daddy sæson 3?

 3. Trine Jensen - kl. 21:37, 14-03-2017:

  Hvorfor har i ladet Baby daddy udgå? Jeg savner serien helt vild, hvis man så bare kunne købe den på dvd, så var det da til at leve med at man ikke kan se den på jeres side længere, men det kan man ikke, så nu ved jeg hvordan narkomaner har det, når de mangler et fix :´o( :´o( :´o( 4. Nikoline - kl. 16:51, 09-02-2019:

  Baby Daddy er så god!! Den skal altså tilbage på Netflix

  Skriv kommentar