Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Driver

Baby Driver

14/05/2019 | Flixfilm

Se Baby Driver på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama, Music, Thriller
Instruktør: Edgar Wright
Skuespillere: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Eiza González
Spilletid: 113 min
Land: UK, USA
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Baby med det glatte ansigt er flugtchauffør og musikjunkie på dybt vand i dårligt selskab. Han har kun ét job tilbage, men det hele er på vej til gå i vasken.

Baby Driver havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Baby Driver på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby Driver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Driver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Driver, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Driver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar