Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Driver

Baby Driver

01/01/2022 | Flixfilm

Baby Driver på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Edgar Wright
Skuespillere: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, American Sign
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Baby med det glatte ansigt er flugtchauffør og musikjunkie på dybt vand i dårligt selskab. Han har kun ét job tilbage, men det hele er på vej til gå i vasken.

Baby Driver havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby Driver på YouTube.Se Baby Driver på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby Driver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Driver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Driver, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Driver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar