Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Geniuses

Baby Geniuses

01/02/2019 | Flixfilm

Baby Geniuses på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktion: Bob Clark
Skuespillere: Kathleen Turner, Christopher Lloyd, Kim Cattrall
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.5

Handling: De voksne forsøger at udnytte babyer, der er født med et instinktivt kendskab til universets hemmeligheder – og kan tale med hinanden på et hemmeligt sprog.

Baby Geniuses (Små genier) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby Geniuses på YouTube.Se Baby Geniuses på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Baby Geniuses (Små genier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Geniuses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby Geniuses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby Geniuses (Små genier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar