Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Geniuses

Baby Geniuses

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Baby Geniuses på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Comedy, Crime, Family, Sci-Fi
Instruktør: Bob Clark
Skuespillere: Kathleen Turner, Christopher Lloyd, Kim Cattrall, Peter MacNicol
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.6

Resumé: De voksne forsøger at udnytte babyer, der er født med et instinktivt kendskab til universets hemmeligheder – og kan tale med hinanden på et hemmeligt sprog.


Se Baby Geniuses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Baby Geniuses (Små genier) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baby Geniuses (Små genier) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baby Geniuses herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baby Geniuses (Små genier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Geniuses stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar