Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby Mama

Baby Mama

07/12/2018 | Flixfilm

Se Baby Mama på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Michael McCullers
Skuespillere: Amy Poehler, Tina Fey, Greg Kinnear, Dax Shepard
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da stivstikkeren Kate finder ud af, at hun ikke kan få børn, hyrer hun den umodne Angie til at være surrogatmor. Det giver hylesjove situationer i den søde ventetid.


Se Baby Mama på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBaby Mama havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baby Mama ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baby Mama herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baby Mama er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby Mama stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar