Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baby

16/09/2020 | Flixfilm

Se Baby på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, Riccardo Mandolini, Chabeli Sastre
Spilletid: 50 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: To teenagepiger fra et rigmandskvarter i Rom er dødtrætte af deres familier og klassekammerater og tiltrækkes af byens underverden, hvor de indleder et dobbeltliv.


Se Baby på Netflix


Anmeldelse: Baby

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Baby (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baby (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Baby:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar