Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Baby

16/09/2020 | Flixfilm

Se Baby på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Benedetta Porcaroli, Alice Pagani, Riccardo Mandolini
Spilletid: 50 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: To teenagepiger fra et rigmandskvarter i Rom er dødtrætte af deres familier og klassekammerater og tiltrækkes af byens underverden, hvor de indleder et dobbeltliv.

Baby (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Baby på YouTube.Se Baby på Netflix
Anmeldelse: Baby

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Baby (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar