Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babylon A.D.

Babylon A.D.

20/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Babylon A.D. på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Crime, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Mathieu Kassovitz
Skuespillere: Vin Diesel, Michelle Yeoh, Mélanie Thierry, Gérard Depardieu
Spilletid: 90 min
Land: France, UK
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: En hårdkogt lejesoldat accepterer en risikabel mission hvor han skal eskortere en syg kvinde og hendes værge til Kina. Men en religiøs kult forsøger at stoppe dem.


Se Babylon A.D. på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Babylon A.D. havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Babylon A.D. ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Babylon A.D. herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Babylon A.D. er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babylon A.D. stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar