Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babylonsjukan

Babylonsjukan

15/12/2018 | Flixfilm

Babylonsjukan på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Drama
Instruktion: Daniel Espinosa
Skuespillere: Nina Wähä, Paulina Hawliczek, Mikael Wranell
Spilletid: 90 min
Land: Sweden, Denmark
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da Majas kæreste tager til Indien, flytter hun ind i hans ven Mattias' lejlighed, hvor festen aldrig slutter, og langsomt bliver hun suget ind i hans kredsløb.

Babylonsjukan havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Babylonsjukan på YouTube.Se Babylonsjukan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Babylonsjukan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babylonsjukan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Babylonsjukan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Babylonsjukan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar