Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babylonsjukan

Babylonsjukan

15/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Babylonsjukan på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Nina Wähä, Paulina Hawliczek, Mikael Wranell, Kalled Mustonen
Spilletid: 90 min
Land: Sweden, Denmark
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.5

Resumé: Da Majas kæreste tager til Indien, flytter hun ind i hans ven Mattias' lejlighed, hvor festen aldrig slutter, og langsomt bliver hun suget ind i hans kredsløb.


Se Babylonsjukan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Babylonsjukan havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Babylonsjukan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Babylonsjukan herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Babylonsjukan er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babylonsjukan stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar