Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babylonsjukan

Babylonsjukan

15/12/2018 | Flixfilm

Se Babylonsjukan på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama
Instruktør: Daniel Espinosa
Skuespillere: Nina Wähä, Paulina Hawliczek, Mikael Wranell, Kalled Mustonen
Spilletid: 90 min
Land: Sweden, Denmark
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da Majas kæreste tager til Indien, flytter hun ind i hans ven Mattias' lejlighed, hvor festen aldrig slutter, og langsomt bliver hun suget ind i hans kredsløb.

Babylonsjukan havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Babylonsjukan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Babylonsjukan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babylonsjukan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Babylonsjukan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Babylonsjukan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar