Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Baby’s Day Out

Baby’s Day Out

01/12/2013 | Flixfilm

Se Baby’s Day Out på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Neeraj Pandey
Skuespillere: Akshay Kumar, Danny Denzongpa, Rana Daggubati, Taapsee Pannu
Spilletid: 159 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da tre kluntede småforbrydere kidnapper et barn fra en velhavende familie, får de deres hyr med at holde styr på den lille nysgerrige dreng.


Se Baby’s Day Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBaby’s Day Out havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Baby’s Day Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Baby’s Day Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Baby’s Day Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Baby’s Day Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar