Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Babysitter’s Black Book

Babysitter’s Black Book

01/05/2015 | Flixfilm

Se Babysitter’s Black Book på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Morgan Krantz
Skuespillere: Max Burkholder, Danièle Watts, Valerie Azlynn, Luke Baybak
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: For at tjene penge til college starter en high school-elev en babysittertjeneste, som snart forvandler sig til en profitabel escortservice.


Se Babysitter’s Black Book på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Babysitter’s Black Book havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Babysitter’s Black Book ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Babysitter’s Black Book:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Babysitter’s Black Book er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Babysitter’s Black Book stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar