Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bachelorette

Bachelorette

01/09/2014 | Flixfilm

Se Bachelorette på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Leslye Headland
Skuespillere: Kirsten Dunst, Rebel Wilson, Lizzy Caplan, Paul Corning
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Regan, Gena og Katie er totalt i chok, da deres halvkiksede veninde, Becky, skal giftes før dem, og de skal være brudepiger! Helvede bryder løs til Beckys polterabend!


Se Bachelorette på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBachelorette havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bachelorette ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bachelorette herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bachelorette er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bachelorette stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar