Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bachelorette

Bachelorette

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Bachelorette på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Leslye Headland
Skuespillere: Kirsten Dunst, Rebel Wilson, Lizzy Caplan, Paul Corning
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Regan, Gena og Katie er totalt i chok, da deres halvkiksede veninde, Becky, skal giftes før dem, og de skal være brudepiger! Helvede bryder løs til Beckys polterabend!


Se Bachelorette på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bachelorette havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bachelorette ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bachelorette herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bachelorette er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bachelorette stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar