Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back and Forth

Back and Forth

05/01/2017 | Flixfilm

Se Back and Forth på Netflix

Indspilningsår: 1969
Genre: N/A
Instruktør: Michael Snow
Skuespillere: Allan Kaprow, Emmett Williams, Max Neuhaus, Joyce Wieland
Spilletid: 52 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da deres bil bryder sammen på vej mod São Paulo, takker far og søn ja til kørelejlighed hos fire smukke telefonsælgere, som er på vej dertil på ferie.


Se Back and Forth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBack and Forth havde premiere på Netflix Danmark den 5. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back and Forth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back and Forth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back and Forth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back and Forth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar