Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back In Time

Back In Time

21/10/2015 | Flixfilm

Se Back In Time på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Family, History
Instruktør: Jason Aron
Skuespillere: Steven Spielberg, Michael J. Fox, Robert Zemeckis, Christopher Lloyd
Spilletid: 95 min
Land: USA, Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: 30 år efter "Tilbage til fremtiden" taler Michael J. Fox, Robert Zemeckis og andre om den film, der gik fra at være en biografbasker til et kulturelt ikon.


Se Back In Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBack In Time havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back In Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back In Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back In Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back In Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar