Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back of the Net

Back of the Net

21/12/2019 | Flixfilm

Back of the Net på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Louise Alston
Skuespillere: Sofia Wylie, Christopher Kirby, Melissa Bonne
Spilletid: 98 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En amerikansk videnskabsnørd, der er klar til at holde sommerferie på havet, ender ved et uheld på et australsk fodboldakademi, hvor han må hyle blandt de lokale ulve.

Back of the Net havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Back of the Net på YouTube.Se Back of the Net på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back of the Net ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back of the Net stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back of the Net, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back of the Net er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar