Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back of the Net

Back of the Net

21/12/2019 | Flixfilm

Se Back of the Net på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Family
Instruktør: Louise Alston
Skuespillere: Sofia Wylie, Christopher Kirby, Melissa Bonne, Trae Robin
Spilletid: 98 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: En amerikansk videnskabsnørd, der er klar til at holde sommerferie på havet, ender ved et uheld på et australsk fodboldakademi, hvor han må hyle blandt de lokale ulve.


Se Back of the Net på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Back of the Net havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back of the Net ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Back of the Net:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back of the Net er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back of the Net stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar