Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back Street Girls -Gokudols-

Back Street Girls -Gokudols-

12/12/2018 | Flixfilm

Se Back Street Girls -Gokudols- på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Keinosuke Hara
Skuespillere: Nana Asakawa, Masato Hanazawa, Kôichi Iwaki, Reiya Masaki
Spilletid: 87 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Tre brødre fra den japanske mafia har kvajet sig alvorligt og må betale tilbage ved ændre deres kroppe, danne en pigegruppe og bryde ind i undergrundsverdenen for J-Pop.

Back Street Girls -Gokudols- (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Back Street Girls -Gokudols- på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back Street Girls -Gokudols- (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back Street Girls -Gokudols- (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back Street Girls -Gokudols-, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back Street Girls -Gokudols- er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar