Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to 15

Back to 15

25/02/2022 | Flixfilm

Back to 15 på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Maisa Silva, Amanda Azevedo, Katie Anne Moy
Spilletid: N/A
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Den 30-årige Anita er utilfreds med sit liv, men opdager ved et tilfælde, at hun kan rejse tilbage i tiden til dengang, hun var 15 år. Kan hun omskrive sin egen historie?

Back to 15 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Back to 15 på YouTube.Se Back to 15 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back to 15 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to 15 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back to 15, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back to 15 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar