Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future Part II

Back to the Future Part II

26/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Back to the Future Part II på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Marty og Doc er på den igen i denne efterfølger til filmhittet fra 1985 som den tidsrejsende duo, der rejser til år 2015 for at løse nogle af McFly-familiens problemer.


Se Back to the Future Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Back to the Future Part II havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Back to the Future Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back to the Future Part II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back to the Future Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Future Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar