Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future Part II

Back to the Future Part II

16/02/2021 | Flixfilm

Se Back to the Future Part II på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Thomas F. Wilson
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Marty og Doc er på den igen i denne efterfølger til filmhittet fra 1985 som den tidsrejsende duo, der rejser til år 2015 for at løse nogle af McFly-familiens problemer.

Back to the Future Part II havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Back to the Future Part II på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back to the Future Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Future Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back to the Future Part II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back to the Future Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar