Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future Part III

Back to the Future Part III

06/07/2018 | 2 kommentarer

Se Back to the Future Part III på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi, Western
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen, Thomas F. Wilson
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: I den sidste del af trilogien graver Marty den trofaste DeLorean ud af en mineskakt og finder Doc i det vilde vesten i 1885.


Se Back to the Future Part III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Back to the Future Part III herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Future Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Back to the Future Part III

  1. Sonja - kl. 18:49, 13-08-2018:

    Hvorfor ligger “tilbage til fremtiden” 2 ikke på Netflix?

  2. Tom - kl. 21:02, 28-10-2018:

    Hvor dumt er det at have 1 og 3 men ikke 2?!?

    Skriv kommentar