Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future Part III

Back to the Future Part III

30/06/2020 | Flixfilm

Se Back to the Future Part III på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I den sidste del af trilogien graver Marty den trofaste DeLorean ud af en mineskakt og finder Doc i det vilde vesten i 1885.

Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Back to the Future Part III på YouTube.Se Back to the Future Part III på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Future Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back to the Future Part III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Back to the Future Part III

  1. Sonja - kl. 18:49, 13-08-2018:

    Hvorfor ligger “tilbage til fremtiden” 2 ikke på Netflix?

  2. Tom - kl. 21:02, 28-10-2018:

    Hvor dumt er det at have 1 og 3 men ikke 2?!?

    Skriv kommentar