Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Back to the Future Part III

Back to the Future Part III

16/02/2023 | Flixfilm

Back to the Future Part III på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Mary Steenburgen
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I den sidste del af trilogien graver Marty den trofaste DeLorean ud af en mineskakt og finder Doc i det vilde vesten i 1885.Se Back to the Future Part III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Back to the Future Part III på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Back to the Future Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Back to the Future Part III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Back to the Future Part III (Tilbage til fremtiden 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Back to the Future Part III

  1. Sonja - kl. 18:49, 13-08-2018:

    Hvorfor ligger “tilbage til fremtiden” 2 ikke på Netflix?

  2. Tom - kl. 21:02, 28-10-2018:

    Hvor dumt er det at have 1 og 3 men ikke 2?!?

Skriv kommentar